Houten vloeren rechtstreeks van de fabriek!
Houten vloeren en onderhoud? daar hebben onze vloeren lak aan!

-

Houten vloeren van massa parket vergeleken met een pvc vloer. 

Een houten vloer van massa parket kunnen afgewerkt worden in speciale water gedragen lak deze lak is zo uitmuntend sterk dat deze niks onderdoet van een pvc vloer,  maar met wel alle voordelen behoud van een houten vloer. Denk hierbij aan: 

1. Een houten vloer is duurzamer dan een pvc vloer.

Houten vloeren zijn normaal al erg duurzaam en zeker een goede investering voor de toekomst. Een prachtige eiken vloer gaat bijvoorbeeld lang mee, zelfs bij intensief gebruik zal de lak uw vloer optimaal beschermen, en zal weinig slijtage vertonen. Ook kunt u dezelfde houten vloer meerdere malen veranderen van kleur zonder dat de vloer verwijderd en opnieuw geplaatst hoeft te worden.


2. Een houten vloer is tijdloos

 Doordat houten vloer zo lang mee gaan, hebben deze vloeren ook een tijdloos karakter. 


3. Het zorgt voor een gezellige en knusse sfeer

Een houten vloer geeft zoveel meer sfeer aan een ruimte dan een pvc vloer. elke houten plank is uniek en doordat hout een natuurlijk materiaal is, geeft het een warme en authentieke uitstraling. Het maakt uw huis prettig om in te wonen en te leven.

4. Het is ECHT.

Misschien wel de belangrijkste van de 4. het is echt. en met de voordelen van onze lak doet deze niets onder van een pvc vloer.


De voordelen van onze lak:

- Zeer hoge slijtvastheid uw vloer word bescherm doormiddel 3 beschermende Laklagen.

- Ecologisch

- Niet vergelend door UV beschermer
- Makkelijk schoon te maken 

- Milieuvriendelijk

Wij hebben de lak laten testen in een laboratorium, waaruit blijkt dat zij exclusieve eigenschappen hebben zoals chemische weerstand en een extreem hoge slijtvastigheid. Eigenschappen die tot nu niet beschikbaar waren in de markt. Een nieuwe lak die is ontwikkeld met de meest vernieuwende technologieën, die revolutionair is in de wereld van houtafwerkingen en uiterst goed presteert in de elite markt. 


Deze is nu ook beschikbaar voor u!